www.98572999.dk

 

 

 

Lægerne Wigh og Sveistrup I/S

Praktisk info


 

Lægerne har telefontid hver morgen kl. 8.00-9.00 for at tale om akut opstået sygdom/tid til akut opstået sygdom, give råd om behandling, vurdere behov for sygebesøg, give svar på prøver og undersøgelser samt føre KORTE telefonsamtaler med vore patienter og pårørende.

Undgå venligst receptfornyelser og tidsbestillinger på dette tidspunkt.

BRUG TELEFONTIDEN MED OMTANKE.
 
Fra 9.00-12.00 passes telefonen af vores sekretær Mette. Der vil kunne bestilles tid samt foretages receptfornyelser af allerede ordineret medicin. 

 

Mette giver ikke svar på blodprøver og røntgenundersøgelser, ligesom hun ikke laver henvisninger og nyordinationer af medicin.Fra 12.00-14.00 er der telefonsvarer sat til, hvor vi henviser til akut telefonnummer i klinikken, som kan benyttes ved akut behov for lægehjælp.Fra 14.00-16.00 vil der blive henvist til lokalt vagtsamarbejde. Den vagthavende læge vil tage sig af akut opstået og livstruende sygdom. Det er altså ikke muligt at møde op i klinikken mhp. konsultation i dette tidsrum uden forudgående aftale.


Fra 16.00-8.00 samt lørdage, søndage og helligdage henvises til
Lægevagten på tlf. 70 150 300. Brug lægevagten med omtanke, OVERVEJ altid om du kan vente til vi igen åbner - din egen læge kender dig bedst.I livstruende tilfælde ring 112.

 

HUSK at du også kan booke tider via vores hjemmeside. Tider til børneundersøgelse og attester kan dog ikke bookes via hjemmesiden - her er det nødvendigt du kontakter klinikken telefonisk.

 

Hvem laver hvad? - tjek dette under menupunktet "Hvad tilbyder vi?"

 

Helbredstjek? Har du ingen kronisk diagnose, og ønsker du at få foretaget et "helbredstjek", beder vi dig ringe til en af vore læger i telefontiden mellem kl. 8-9, hvor lægen så, ud fra dine oplysninger og såfremt det findes indiceret, kan bestille blodprøver hos vores bioanalytiker, og selvfølgelig give dig en tid hertil.

 

 

Information omkring udskrivning af cannabis som medicin - se venligst følgende link:

http://www.dsam.dk/files/55/info_om_cannabis_som_medicin_010118.pdf

 

 

 

 

 


Lægerne Wigh og Sveistrup I/S   |   Lindalsvej 11 B   |   9560 Hadsund   |   Tlf 98 57 29 99
Administration