www.98572999.dk

 

 

 

Lægerne Wigh og Sveistrup I/S

NYHEDER"


 

På grund af sygesikringens honorarsystem og lægernes overenskomst er det kun muligt at bestille tid til én konsultation pr. dag. Der kan ej heller bestilles tid hos både læge og bioanalytiker samme dag. 

Til planlagte konsultationer er der afsat 10-15 minutter.

 

Brug af Skadestuen

Pt. 10. april 2012 er det ikke længere muligt at tage direkte på Skadestuen på Aalborg Sygehus uden forudgående lægekontakt. Kontakt derfor først egen læge eller lægevagten (tlf. 70 150 300) ved behov for skadestuekontakt.

 

Klinikkens træffetider

Vi fornemmer, at der er behov for at få rettet focus mod klinikkens træffetider - og vi henviser venligst til menupunktet "PRAKTISK INFO". Vi har en lang, travl og meget koncentreret arbejdsdag, og det vil hjælpe os såfremt vores træffetider vil blive overholdt.

Vi bestræber os til gengæld på at give en tid til konsultation indenfor 5 dage ved ikke-livstruende sygdom.

I ferieperioder - eller hvis du ønsker at komme ind til en bestemt læge - kan ventetiden naturligvis være lidt længere.

 

Hvorfor nu den sikkerhedskode?

Når du er oprettet som E-bruger og logger dig ind på vores patientportal, vil du blive bedt om at indtaste den sikkerhedskode, der er tilsendt dig på mail. Mange oplever dette som et irritationsmoment, men 10 minutters sikkerhedskoden er for at sikre dine data. Det er såkaldt 2-faktor sikkerhed. Det er lidt besværligt - sikkerhed er besværligt for dig og meget besværligt for hackere.

Vi kan desværre ikke gøre det anderledes - det er den klare anbefaling fra sikkerhedseksperter og et lovkrav, at der er 2-faktor sikkerhed, når det drejer sig om personlige oplysninger såsom helbredsoplysninger, medicin m.v.

 

HUSK at du også kan booke tider via vores hjemmeside - tider til børneundersøgelser samt attester skal dog fortsat aftales telefonisk.

 


Lægerne Wigh og Sveistrup I/S   |   Lindalsvej 11 B   |   9560 Hadsund   |   Tlf 98 57 29 99
Administration